Roglič razkril posledice, ki mu jih je pustil padec na Dirki po Španiji

Primož Roglič je šest dni po grdem padcu na Dirki po Španiji razkril posledice, ki jih nosi na telesu. Na družbenih omrežjih je objavil fotografijo s terase v Monaku, kjer v spodnjem perilu, poln obližev bere knjigo.

Slovenski kolesar je še tretjega izmed zadnjih štirih Grand Tourov končal predčasno. Od Dirke po Španiji se je poslovil poškodovan. Padec v zaključku 16. etape mu je namreč pustil prehude posledice, da bi lahko nadaljeval z dirko.

Primož Roglič je šest dni po odhodu z dirke javnosti pokazal obliže, ki prekrivajo njegove rane. Na desnem delu telesa nosi tri večje obliže – enega na podlahti, enega na boku in enega na nogi.

Član Jumbo-Visme je fotografijo objavil s terase svojega domovanja v Monaku. Tja je odpotoval takoj po odhodu z Dirke po Španiji, saj sta ga tam čakala žena Lora in sin Lev. V udobju domačega okolja ga sedaj čaka okrevanje, med katerim si čas krajša z branjem knjig.

Kakšno je dejansko zdravstveno stanje Rogliča v ekipi niso razkrili. Vemo, da za dirke še ni pripravljen, saj je odpovedal nastop na svetovnem prvenstvu, vprašanje pa je, ali ga bomo letos še videli dirkati. Do konca leta je na sporedu še ena velika preizkušnja – Dirka po Lombardiji – kjer bi sodil v ožji krog favoritov.

Prejšnji članekSlovenska reprezentanca na svetovno prvenstvo številčno oslabljena
Naslednji članekMatej Mohorič stopil v bran klubskemu kolegu Fredu Wrightu