Primož Roglič razkril ime drugega sina

Primož Roglič še vedno čaka na prvi nastop v sezoni, redke proste dni med treningom pa izkorišča za medijske obveznosti. V podkastu SOS-odmev je med drugim razkril tudi ime drugorojenega sina.

Primož Roglič je le nekaj dni po vstopu v novo leto dosegel največjo zmago sezone, kot je tedaj opisal rojstvo sina. Slednji je pred širšo javnostjo precej bolj skrit od starejšega brata Leva, vseeno pa oboževalci Rogle počasi dobivajo informacije o še ne dvomesečnem fantu.

V teh dneh je Primož Roglič gostoval na priljubljenem podkastu RTV Slovenija SOS-odmev, kjer je spregovoril o ciljih nove sezone, beseda pa je jasno nanesla tudi na novega člana družine Roglič.

Slovenski velezvezdnik je v pogovoru z voditeljema Tonijem Grudnom in Slavkom Jeričem razkril ime sina. Z ženo Loro sta fantka poimenovala Aleks.

Štiričlanska družina je v začetku leta preživela nekaj tednov skupaj, nato pa so očeta poklicale službene obveznosti. Roglič se je odpravil na Tenerife, kjer opravlja višinske priprave in čaka na svoj prvi nastop v novi sezoni.

Letos bo prvič tekmovalno pedala pohodil 20. marca, ko ga pričakujemo na štartu Dirke po Kataloniji. To bo tudi njegova edina dirka pred glavnim ciljem sezone Dirko po Italiji, kjer bo lovil rožnato majico. Glede na bližino Sloveniji, lahko ob cesti tedaj pričakujemo tudi njegove največje oboževalce, ženo Loro in sinova Leva in Aleksa.

Prejšnji članekWout van Aert zaradi bolezni izpušča Strade Bianche
Naslednji članekJonas Vingegaard vrgel rokavico Tadeju Pogačarju