Prihaja druga sezona Movistarjeve televizijske serije

Po velikem zanimanju za prvo sezono televizijske serije The Least Expected Day, ki je spremljala dogajanje v moštvu Movistarja v sezoni 2019, se serija vrača z drugo sezono. Tokrat bomo gledalci deležni vpogleda v lansko nenavadno sezono.

Gledalci bomo sezono Movistarja videli preko šestih epizod, ki bodo dolge okoli 30 minut. Snemane so bile med avgustom 2020 in januarjem 2021, kar pomeni, da bo vanje zajet ves najpomembnejši del lanske sezone, ko so bili v omenjen termin prestavljeni vsi trije Grand Touri in tudi nekatere klasike.

»Serija zajema dogajanje po ponovnem zagonu dirkanja, ko so bili najhujši meseci pandemije že mimo. Ponovno smo se osredotočili na tritedenske dirke: Tour, Giro in Vuelto – slednje dva smo morali snemati celo vzporedno,« so pojasnili pri Movistarju.

»Bilo je zahtevno leto za modre, saj je prišlo do menjave zasedbe in preureditve strukture, a smo vseeno uspeli nadaljevati štiri desetletja trajajoči neprekinjen uspeh,« so še dodali.

Serija bo gledalcem omogočila, da ponovno stopijo v zakulisje dogajanja v moštvu na treh največjih dirkah sezone. Še enkrat več so pri Movistarju poskrbeli, da nič ni izpuščenega, tako da bomo gledalci lahko videli vse lepe in tiste malo manj sladke trenutke.

Novost v novi sezoni je predstavitev ženskega kolesarstva. Pri Movistarju obljubljajo, da bo ena epizoda posvečena ženskemu delu moštva, ki si je lani v okrnjenem koledarju dirk privozil dve zmagi.

Alejandro Valverde, Imanol Erviti, José Joaquín Rojas, Max Sciandri, Carlos Verona, Eusebio Unzué, Marc Soler, José Luis Arrieta, Chente García Acosta in Pablo Lastras bodo tudi v novi sezoni glavni akterji serije, prvič pa se bosta v njej pojavila prišleka Enric Mas in Patxi Vila.

Vse epizode druge sezone so izšle hkrati, v petek, 28. maja. Gledalci jih lahko, tako kot prvo sezono, najdemo na platformi Netflix.  

Prejšnji članekBernal po današnji etapi zadovoljen: »Želim imeti dobre noge za kronometer«
Naslednji članekCaruso z vožnjo življenja do etapne zmage, Bernal tik pred skupno zmago