Uradno: Primož Roglič in Lora Roglič Klinc pričakujeta še drugega otroka

Že vse od Dirke po Španiji naprej se namiguje, da je Lora Roglič Klinc še drugič noseča. Partnerica Primoža Rogliča je sedaj to uradno potrdila na svojem Instagram profilu.

Tri leta po rojstvu sina Leva bosta Primož Roglič in Lora Roglič Klinc povila še drugega otroka. Novica za najbolj zveste navijače slovenskega kolesarja ni presenečenje, saj je neuradno v javnost prišla že med avgustovsko Dirko po Španiji. Tedaj je Primož Roglič v pogovoru Rigobertu Uranu zaupal, da je Lora noseča, vse skupaj pa so ujele kamere.

Dva meseca kasneje je novica le uradno potrjena. Lora Roglič Klinc je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo z obale, kjer se jasno vidi nosečniški trebušček. Tudi opis fotografije da jasno vedeti, da se bo družina kmalu povečala. “Nekaj mi je padlo pa se sekiram, samo itak ne morem pobrati.”

Družina čas trenutno preživlja v Monaku, kjer uživa v prostih dneh med kolesarsko sezono. Primoža Rogliča konec meseca čaka dobrodelna dirka po ulicah kneževine, a se je bo udeležil le kot gledalec. Še vedno namreč okreva po operaciji rame.

Prejšnji članekJumbo-Visma bo zamenjala tudi opremljevalca očal
Naslednji članekAlejandro Valverde ostaja pomemben del Movistarja, z ekipo bo tudi na vseh treh Grand Tourih