Trije kolesarji v tednu dni postali očetje

Podmladek karavane je v le treh dneh dobil kar tri nove člane. Dva izmed njih prihajata iz vrst Jumbo-Visme, edino dekle pa se je rodilo Alexu Dowsettu, članu Israel Start-Up Nationa.

Groenewegen drugi dan novega leta dobil najlepše darilo

Leto 2020 je bilo za Dylana Groenewegena zelo težko. Novo leto je začel mnogo lepše. S svojo novopečeno zaročenko je 2. januarja povil sina Maysona.

Novorojenček je na svet prijokal šest tednov prezgodaj, ob rojstvu je tehtal 2576 gramov, a Groenewegen je navijače pomiril, da je s sinom vse v najlepšem redu. Na družabnem omrežju je objavil njegovo fotografijo ter fotografijo sebe z zaročenko in sinom.

»Rana ura, zlata ura. Mayson Groenewegen. Rojen 2. 1. 2021 ob 2.17. 2576 gramov. Najin čudoviti sin. Ljubiva te, za naju si perfekten,« je ob sliki zapisal novopečeni očka.

Dowsett dobil hčer

Tudi za Alexa Dowsetta bi se novo leto težko začelo lepše. Četrtega januarja se mu je namreč rodila hči Juliette. Za Britanca in njegovo partnerico Chanel je to prvi otrok.

Dowsett je rojstvo hčere naznanil na svojem Twitter profilu. Ob sliki novorojenčice, ki očeta drži za palec je zapisal le »Juliette« in dodal rdeče srce.

Kvoto Jumbo-Visme dvignil še Wout van Aert

Dylan Groenewegen ni edini član nizozemskega moštva, ki je v prvem tednu novega leta dobil sina. Prvorojenca se je 4. januarja razveselil tudi Wout van Aert. S partnerko sta ga poimenovala Georges.

Tudi Van Aert je veselo novico sporočil preko Twitterja. »Georges. Kakšna ljubezen. 4. 1. 21,« se je glasil opis fotografije, na kateri Belgijec skupaj s partnerko v rokah drži nogice sina.

Prejšnji članekAG2R Citroen predstavil BMC-jevo kolo za novo sezono
Naslednji članekMarc Hirschi nepričakovano zapušča ekipo DSM