Tik pred izidom objavljen še drugi napovednik za serijo o Dirki po Franciji

Vse bližje smo 8. juniju, ko bo na platformo Netflix prišla dolgo pričakovana serija o Dirki po Franciji. Ustvarjalci so nam v teh dneh ponudili še z drugim napovednikom, ki jasneje pove, kdo vse bo imel glavno vlogo v seriji.

Kolesarski navdušenci smo v zadnjih letih prejeli mnoge kolesarske serije, a nobena ni bila tako pričakovana kot serija o Dirki po Franciji. Ta bo luč sveta ugledala 8. junija na platformi Netflix in bo pod drobnogled vzela številne ekipe, ki so lani nastopile na dirki.

V drugem napovedniku serije Tour de France: Unchained, ki so nam ga ustvarjalci ponudili, precej bolje vidimo format, ki mu bo serija sledila. Napovedovalec bo vodil potek serije in pojasnjeval dogajanje in posamezne kolesarske pojme, dodatno pa bodo svoje videnje podajali tudi nekateri izbrani kolesarji.

V slabi dve minuti dolgem napovedniku smo že lahko videli, da so bili izbrani vsaj štirje kolesarji in dva direktorja ekip. V kamero bodo govorili Fabio Jakobsen, Wout van Aert, Yves Lampeart in Thibaut Pinot, pogled šefov ekip pa bosta predstavila Soudal-Quick Stepov Patrick Lefevere in šef Groupame-FDJ Marc Madiot.

Kolesarski navdušenci tako v kratkem dobivamo večerno popestritev, ki bo pripomogla k dvigovanju navdušenja tik pred Dirko po Franciji.

Prejšnji članekSteven Kruijswijk po padcu na Kriteriju Dauphine ostal brez nastopa na Dirki po Franciji
Naslednji članekGovekar po diskvalifikaciji dveh tekmecev na petem mestu, zmaga Laportu