Simpatična Cecilie Uttrup Ludwig o taktiki: “Greš lalala in nato pfff”

Francoska kolesarska ekipa FDJ Suez je na družbenih omrežjih delila posnetek z ekipnega sestanka, kjer priljubljena Cecilie Uttrup Ludwig na kratko razloži svojo taktiko. Ta je, recimo temu, nekoliko posebna.

Danska državna prvakinja Cecilie Uttrup Ludwig velja za eno najbolj priljubljenih kolesark v karavani. S svojo pozitivno energijo in preprostostjo je na svojo stran pridobila že marsikaterega kolesarskega navdušenca. V izjemno zabavni luči pa se je prikazala tudi v zadnjem posnetku, ki ga je ekipa delila n Instagramu.

Posnetek je nastal na ekipnem avtobusu pred dirko Strade Bianche. Na njej je bila Danka prva favoritinja ekipe, zato je bila močno udeležena v načrtovanje taktike. Njena razlaga le te pa je bila precej posebna, s čimer je v smeh spravila vse prisotne na avtobusu.

Izjemna 27-letnica je svoj načrt dirkanja razložila z glasovi, presenetljivo pa se jih je dalo precej dobro razumeti in “prevesti” v dejansko taktiko.

“Greš dol, nato greš lalala nenene in nato pfffffff po klancu. Pfffff. Nato iiiiiiii in pffffff. Saj veste,” je bil stavek 27-letnice, ki je nasmejal ekipo in športnega direktorja “prisilil” v šalo.

 Športni direktor je izkoristil trenutek in s ponovitvijo dela stavka dal vedeti, kako nenavadno se je slišal stavek Uttrup Ludwig.

“Misliš, da je lalala dobro, ampak ni dobro lalala,” je povedal športni direktor in v smeh spravil kolesarke in preostalo osebje.

Gledalci so posnetek sprejeli z veliko navdušenja in znova pohvalili pristnost mlade Danke, ki iz dneva v dan dobiva več navijačev.

Prejšnji članekIzjemni Tadej Pogačar po veliki zmagi oblači rumeno majico
Naslednji članekIzjemni Primož Roglič v svojem slogu do velike zmage