Primož Roglič skupaj z ekipo predstavlja nov dres

Primož Roglič in Jumbo-Visma sta v sodelovanju z opremljevalcem AGU predstavila nov dres. Ta ne bo uporabljen na dirkah, namenjen bo le prodaji.

»Želeli smo narediti nekaj drugačnega, nekaj, kar izstopa, nekaj, ker izraža, kdo sem jaz,« je Primož Roglič opisal novonastali dres.

Dres se povsem razlikuje od vseh do sedaj videnih dresov Jumbo-Visme in se v svojem oblikovanju približuje bolj dresom, ki jih je pod okriljem svoje znamke izdal Roglič.

Rdeče-črna barvna shema se izmenjuje preko celotne površine. Ostre črte površino dresa delijo na šest območij. Povsem na vrhu se na rdeči podlagi blešči znak blagovne znamke Primoža Rogliča, tudi drugo črno-belo polje pa nosi Rogličevi inicialki.

Na obeh črnih poljih je natisnjen obris smučarskega skakalca, kar spominja na Rogličevo obdobje pred kolesarstvom. Na levi strani dres dopolnjuje še srce rdeče in sive barve, ki ga skladno z oblikovno idejo celotnega dresa, tvorijo ostri liki.

  • vir: Jumbo-Visma

Na zadnji strani dresa se vzorec ponovi, s to spremembo, da se na spodnjem predelu žepov razprostira šahovnica z Rogličevimi inicialkami, ki jo lahko najdemo že na sprednji strani. Na desnem rokavu je na črni podlagi z rdečo barvo natisnjen tudi podpis našega asa.

Ob dresu so v prodaji tudi kolesarske hlače z naramnicami. Te so v večini črne barve, povsem na robu leve hlačnice pa je natisnjena že znana šahovnica inicialk. Rob hlač je marelične barve in tako »razbije« monotonost črnine.

Dres je že v prodaji v uradni spletni trgovini Jumbo-Visme. Cena zgornjega dela je 110 evrov, hlače pa stanejo 140 evrov.

Prejšnji članekJan Polanc nepričakovano ostaja brez Toura
Naslednji članekV Kopru bomo dobili novega državnega prvaka na cestni dirki