Primož Roglič še drugič postal očka

Primož Roglič je na družbenih omrežjih sporočil veselo novico. Družinica se je razveselila novega člana, tudi tokrat malega fantka.

Ko je Primož Roglič sredi decembra tik pred zdajci izpustil ekipno predstavitevin se zaradi osebnih razlogov vrnil v Slovenijo, smo že slutili, da je rojstvo novega družinskega člana blizu.

Novorojenček je počakal na novo leto in Primoža ter Loro kot tudi sina Leva razveselil v prvih dneh januarja. Kot je na Instagramu zapisal Roglič, je v tem letu že osvojil največjo zmago.

Ko se je leto šele začelo, pa že proslavljaš največjo zmago sezone. Hvaležni in blagoslovljeni smo, da lahko pozdravimo še enega fanta v naši družini,” je pod fotografijo zapisal, na kateri drži sina zapisal 33-letnik.  

V komentarjih so se takoj vsule številne čestitke. Oglasili so se mnogi kolesarski kolegi, od Tadeja Pogačarja, Roberta Gesinka, Philippa Gilberta, Enrica Masa pa vse do Gerainta Thomasa. Čestitala je tudi znana ameriška novinarka, ki piše knjigo o slovenskem kolesarstvu Kate Wagner ter še številni drugi znani športniki.

Primož Roglič bo naslednjih nekaj dni preživel z družino in nudil pomoč ženi Lori. Do začetka sezone ima namreč še precej časa. Prvič bo tekmovalno na kolo sedel 20. marca, ko bo lovil zmago na Dirki po Kataloniji.

Prejšnji članekKonec ere ikoničnih belih očal Gerainta Thomasa
Naslednji članekOrganizatorji Dirke po Franciji imenovali dve povabljeni ekipi