Primož Roglič po uspešni operaciji poslal sporočilo navijačem

Primož Roglič je v ponedeljek uspešno prestal operacijo rame. Po posegu se je oglasil na družbenih omrežjih in v kratkem videoposnetku navijačem sporočil, da je bila operacija uspešna in da se veseli povratka na cesto.

Slovenski zvezdnik je imel poln ponedeljek. Po dopoldanskih obveznostih v predsedniški palači, kjer je s strani predsednika države Boruta Pahorja prejel Zlati red za zasluge, je popoldne preživel na operacijski mizi.

Prestal je operacijo rame, ki mu je že dlje časa povzročala težave, dokončno pa šibkost dokazala ob padcu na letošnji Dirki po Franciji. Vse od takrat rama ni bila povsem zdrava, zato se je Roglič odločil za operativni poseg, s katerim so mu pričvrstili ramenski sklep in napeli mišice in ovojnice okoli rame.

Da je bil poseg uspešen, je na družbenih omrežjih sporočil kar Primož Roglič sam. V kratkem posnetku je nagovoril oboževalce in jim zatrdil, da se bo kmalu vrnil na cesto.

Operacija je bila uspešna. Okrevam. Upam, da se kmalu vidimo na cesti. Vrnil se bom,” je bil kratek in jedrnat slovenski as.

Primož Roglič je že pred časom končal s sezono. Njegova zadnja dirka je bila Dirka po Španiji, ki jo je zaradi padca končal predčasno. Kasneje je zaradi okrevanja izpustil tudi Dirko po Lombardiji in misli že obrnil proti naslednji sezoni.

Tudi to bo preživel v dresu Jumbo-Visme. Za zdaj še ni jasno, kjer bo nastopil prvič v novi sezoni, a če sklepamo iz preteklih let, bo sezono otvoril na eni izmed francoskih dirk v začetku marca.

Prejšnji članekPrimož Roglič prejel zlati red za zasluge
Naslednji članekPhilippe Gilbert zavrnil mesto generalnega direktorja Lotto Soudala