Mitchelton-Scott bo v novi sezoni znan kot Team BikeExchange

Avstralsko moštvo, ki je bilo v preteklih letih znano kot Mitchelton-Scott, se bo v prihodnje imenovalo Team BikeExchange. Pričakovano preimenovanje prihaja po tem, ko so dosedanjega opremljevalca koles Scott zamenjali z italijanskim Bianchijem.

BikeExchange z avstralsko ekipo sodeluje že vse od leta 2015. Dosedanjo vlogo enega izmed številnih sponzorjev bodo v prihodnje nadgradili in postali imenski sponzor.

»Za nami je težko leto 2020. Team BikeExchange vam z veseljem predstavlja novo identiteto in znamko za leto 2021. GreenEDGE Cycling je v zadnjem desetletju požel številne uspehe na najvišjem nivoju. V leto 2021 vstopamo polni ambicij in lakote po novih dosežkih,« je povedal Darach McQuaid, predsednikGreenEDGE Cyclinga, podjetja, ki stoji za avstralskim moštvom.

BikeExchange je avstralska spletna platforma za prodajo in nakup koles. Od ustanovitve leta 2007 pa do danes je močno dvignila svojo prepoznavnost in postala ena večjih svetovnih spletnih strani za prodajo koles.

»Ekipa se je spopadla z zahtevnim okoljem, ki ga je prineslo kolesarsko leto 2020. Dosegli so nekaj izjemnih rezultatov, tako moški kot dekleta. Veselimo se podpore in uspehov, ki jih bo v letu 2021 doseglo moštvo BikeExchange,« je povedal predsednik BikeExchanga Mark Watkin.

Prihaja Bianchi

Že kar nekaj časa je znano, da bodo v avstralskem moštvu prihodnje leto nastopali na kolesih znamke Bianchi. Legendarno italijansko podjetje je že predstavilo barvno matrico kolesa, ki bo združevala pretežno črn okvir s tradicionalno celeste barvo.

Prejšnji članekNajbolj brane novice v letu 2020
Naslednji članekLuka Pibernik naznanil konec športne poti