Jumbo-Visma predstavlja dokumentarec o letošnji Dirki po Franciji

Jumbo-Visma bo tako kot lani tudi letos izdala dokumentarni film o lastni Dirki po Franciji. Gledalci bomo lahko vstopili v ozadje dogajanje in videli, kako se je moštvo spopadlo z odstopom Primoža Rogliča ter se nato uspešno spopadla s položajem, v katerem se je znašla.

Načrt B, padec in vzpon (Plan B, the fall & rise) je naslov dokumentarnega filma, ki bo gledalcu s perspektive Jumbo-Visme predstavil letošnjo Dirko po Franciji. Ta je bila po težkem začetku, v katerem je moral dirko zapustiti kapetan in eden glavnih favoritov za zmago Primož Roglič, na koncu za moštvo najuspešnejša do sedaj, saj so osvojili štiri etapne zmage, veselili pa so se tudi drugega mesta v skupnem seštevku.

Nizozemci letos nekoliko spreminjajo pravila igre. Če smo si lani lahko navijači dokumentarec ogledali brezplačno, pa letos te možnosti (vsaj za zdaj) ne bomo imeli. Šport je posel in ekipe iščejo možnosti za zaslužek na vsakem koraku. Za ogled dokumentarca bo potrebno kupiti vstopnico v višini 4,95 €, ki omogoča enkraten ogled ob točno določenem terminu. Film bo imel angleške podnapise.

Film se bo predvajal v digitalnem kinu, kot so to poimenovali Nizozemci. Od 6. do 22. avgusta se bo vsak dan zavrtel enkrat, tedaj pa si ga bodo lahko ogledali le kupci vstopnice. Ogled bo mogoč preko računalnika, tablice ali telefona, z Google Chromecastom ali Apple TV-jem pa bo predvajanje mogoče tudi na televiziji.

Za vsak termin je v prodaji omejeno število vstopnic, zato je z nakupom potrebno pohiteti. Iz moštva za zdaj še niso sporočili, ali nameravajo v prihodnje ponuditi tudi ponovitve za zamudnike, a verjeti gre, da bo ob dovolj velikem povpraševanju na voljo tudi ta možnost. Denar je vendarle vladar sveta.

Vsi, ki bi vas ogled filma zanimal, si lahko svojo vstopnico zagotovite na tej povezavi. A ne pozabite, potrebno je pohiteti!

Prejšnji članekRemco Evenepoel na Dirki po Španiji ne bo konkuriral Rogliču in Pogačarju
Naslednji članekMerijn Zeeman: “Roglič ostaja naš glavni vodja”