Ekipa Tour de Tietema-Unibet razkrila pisano kolo, ki že pobira hvale

Nizozemska ekipa TDT-Unibet, za katero stoji znan YouTube kanal Tour de Tietema, je razkrila kolo, s katerim se bo v prihodnji sezoni borila za zmage. Gre za kolo Cannondale Systemsix Hi-MOD, ki navdušuje predvsem z živo barvno poslikavo.

Nizozemska ekipa je poskrbela, da bo ena najbolj vidnih v karavani. Že nekaj časa je jasno, da bodo nastopali s kolesi Cannondale, sedaj pa so predstavili končno verzijo kolesa, ki s poslikavo sodi med najbolj vpadljive v karavani.

Moštvo se je odločilo za rožnato in rumeno poslikavo. Obe barvi se pojavljata na različnih delih okvirja, kot tudi na obročih, ki jih moštvu zagotavlja nizozemsko podjetje Scope Cycling. Napisi na okvirju in obročih so v večini v modri barvi, ki je barva YouTube kanala Tour de Tietema.

Pisano pobarvan Cannondale Systemsix. (vir: Twitter)

Ekipa, ki je luč sveta ugledala v zadnjih mesecih, ima v svojih vrstah za zdaj 12 kolesarjev. Glavni adut moštva v prihodnji sezoni bo zagotovo Bas Tietema, glavni lik za YouTube kanalom kot tudi prvi mož ekipe. Nizozemec ima nekaj izkušenj z dirkanjem na visokem nivoju, lani je bil član prokontinentalne ekipe Bingoal Pauwels.

Slovenski kolesarski navdušenci ga poznamo predvsem v povezavi s Primožem Rogličem. Slovenskemu kolesarju je Tietema najprej napisal pesem, kasneje pa poskrbel za enega najlepših videov ob odstopu Rogliča z Dirke po Franciji in snidenju z ekipo v Tignesu.

Prejšnji članekMiguel Angel Lopez našel rešitev v kolumbijski ekipi
Naslednji članekOborožen moški s pištolo napadel Ivana Soso med treningom v Kolumbiji