Družini Roglič se bo pridružil nov član

Primož Roglič je med Dirko po Španiji (nenamenoma) razkril veselo novico. Njegov žena Lora Roglič Klinc je znova noseča in mali Lev bo dobil družbo.

Po koncu šeste etape je Primož Roglič v ciljni areni razkril, da z ženo Loro pričakujeta nov naraščaj. Novica je v javnost prišla po spletu okoliščin, slovenski kolesar je namreč še ni javno oznanil.

V cilju šeste etape se je Roglič ustavil ob Rigobertu Uranu in z njim spregovoril nekaj besed. Še predno pa bi se razvila resna debata, je Slovenec naznanil, da mora oditi.

Uranu je povedal: “Enkrat bova govorila, saj je moja punca noseča in je ni na Vuelti.” Nato se je le odpeljal k svojemu avtobusu.

Lora je sicer letos bila prisotna na uvodnih etapah Dirke po Španiji na Nizozemskem, v nadaljevanju pa je v ciljni areni ni bilo videti. Sedaj smo dobili odgovor, zakaj je v Španiji ni. Iz preteklih let smo bili namreč vajeni, da je večji del dirke pospremila v živo.

Lora in Primož sta se sicer lani oktobra poročila. Upajmo, da terminologija Primoža ne bo spravila v težave in Lora ne bo vzela preresno oznako ‘punce’.

Prejšnji članekUbežniki zadržali glavnino, etapa pripadla Jesusu Herradi
Naslednji članekJay Vine znova navdušil, Roglič zaključni vzpon končal ob Evenepoelu