Bahrain Victorious na Dirko po Franciji v novi podobi

Matej Mohorič je predstavil nove drese, s katerimi bodo kolesarji Bahrain Victoriousa nastopili na letošnji Dirki po Franciji. Rdečo barvo je zamenjala belina, ki jo dopolnjujejo modri odtenki.

Zadnja leta smo vajeni, da zasedbo Bahrain Victoriousa v karavani prepoznamo po rdečih dresih. V letošnji sezoni se je teh nabralo kar nekaj, mnoge ekipe so se prav tako odločile za rdeče odtenke in Bahrain Victorious naenkrat ni bil več tako prepoznaven kot prej.

Bahrajnsko moštvo bo, tako kot nekatere druge ekipe, na Dirki po Franciji nastopalo v drugačnih dresih. Tokrat so se odločili, da povsem spremenijo barvno shemo. Predstavili so nove drese, ki izstopajo zaradi večinoma bele površine.

Zgornji del dresa je večinsko bel, dopolnjuje pa ga nekaj dodatnih barvnih odtenkov. Tako na ramenu in trebušnem predelu lahko opazimo modre lise, na zaključku rokavov pa zlato barvo.

(vir: Twitter)

Pri Bahrain Victoriousu poudarjajo, da je dres navdihnila dolgoletna tradicija gojenja biserov, s katero se ponaša Bahrajn. Kombinacija zlate in bele barve je namreč tista, ki jo najbolj povezujemo z biseri.

Sočasno z novimi dresi so predstavili tudi novo poslikavo kolesa Merida. Tudi ta je v večini bel, le na vilicah in zadnji cevi lahko vidimo modre detajle, ki predstavljajo morje. Napis proizvajalca kolesa pa je zapisan v zlati barvi.

(vir: twitter)

Bahrain Victorious še ni predstavil končne ekipe, ki bo odpotovala na Dirko po Franciji. Nekaj kolesarjev je sicer že potrjenih, med njimi tudi Matej Mohorič, ki bo znova lovil etapne zmage. Tudi dejstvo, da je bil prav on izbran za predstavitev dresa nakazuje na to, da bo imel v Franciji pomembno vlogo.

Prejšnji članekJulian Mertens po nesreči med treningom v umetni komi
Naslednji članekSlovenija enajsta država z zmago na vseh treh Grand Tourih